tiistai 24. maaliskuuta 2009

Vähän kaikkeaSiis tää on kauheeta. En kerkeä edes blogia päivittämään. Ensiksi Lämmin Kiitos Sirulle näistä molemmista. Koska suosikkilistallani on melkein 300 blogia ja tykkään niistä kaikista ja aikaakaan ei tässä paljoa ole linkittlemään yms. JOO kootut selitykset.


Sunnuntaina kävimme hiihtämässä prisma-hiihdoissa tai siis oikeastaan nuorimmainen hiihti ja muut kannustivat. Jokainen palkittiin ja palkittavia oli yli 250.

Eilen illalla sitten olin vanhempainyhdistyksen kokouksessa. Aiheensa oli BILEHILE-discon loppusuunnittelu. Disco on perjantaina. On meidän neiti jo ainakin varustautunut. Tekokynnet ostettu sekä hilekynsilakkaa ja luomiväriä. Huomenna pitäisi käydä kenkiä katsomassa. ostetaan sellaiset mitä voi pitää kesällä.

Maanantaina toimiston "Me Naiset" hemmottelivat erästä työyhteisömme miestä tai siis tämä pääsi miehen ikään viime viikolla. Tuli 30 täyteen. Hemmotteluun kuului hartiahieronta, kasvohoito ja herkkuja yms. Minä tekaisin tällaisen jyväsäkin hänelle muistoksi tästä.


Sininen huivi on nyt pingotuksessa. Kuvia varmaan huomenna luvassa. Toivottavasti tässä tuli nyt kaikki mitä piti muistaa. Mutta mukavaa illan jatkoa kaikille.

Ai niin kävin äsken hieronnassa. Sain joululahjaksi lahjakortin ja nyt sitten nautitaan siitä.

1 kommentti:

Kati kirjoitti...

Sinulle on myös minulta tuo Sirulta saamasi tunnustus. Ole hyvä!