torstai 12. maaliskuuta 2009

Nyt sitten huivin aloitus kuvia

Tässä nyt sitten viimeisin aloitus. Koetan jatkaa tätä joka välissä. Into olisi kova tehdä.mutta aika ei riitä. Lankana on virkkaukseen tarkoitettua puuvillalankaa ja puikot nro 3.


On sitä lankaakin tullut tilattua. Tinttamarellista pellavaa lisää. Entiset varastot olivatkin jo tyhjät siis tämän huivilangan osalta.

Tänä iltana olisi pistelymaratooni-ilta. Jos sitä vaikka muutaman piston saisi aikaiseksi.

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ai niin, se pistelyiltahan se tänään. Unohdin tyystin. Mukavan näköinen malli kehittymässä tuohon huiviin. Onneksi tuo opiskelu on vain väliaikaista... tosin sitten tulee toivottavasti työt eteen... no löytyy sitä aikaa aina jostain raosta ihan varmasti. Minä saan jännätä vielä tovin aikaa, että tiedän onnistuuko opiskelut vai ei. Jos onnistuu, alan kuluttaa koulun penkkiä syyskuulla...

Anonyymi kirjoitti...

Sain snyyltä pari kerää tuota lankaa ja pitäisi varmaan tilata pari lisää, että riittäisi huiviin. Ilmeisesti Tinttamarellista sitä saisi.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tuosta pellavasta voi tehdä??
Minä sain pienen varaston isoäidin kehräämää pellavalankaa, mutta mitään muuta ei tule mielen kuin pesukinttaita ja -lappuja.

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...