maanantai 2. maaliskuuta 2009

Kuvia luvassa illalla

Toisen kevätpäiväntasausyllätyshuivin tein pellavasta ja paksummilla puikoilla. Lankaa kului 250g eli huivista tuli tosi iso jo näin. Tein siis vihjeet 1-3 ja nelosen ilman 12 viimeistä kerrosta. Vitosen jätin kokonaan väliin. Ensimmäisestä kutosvihjeestä tein muutaman rivin. Ja päättelin virkkaamalla . Huivi on nyt pingotuksessa ja kuvia saatte siitä illalla mannekiinin kera. Tämä huivi menee ensi kesänä lahjaksi eräälle 60-vuotta täyttäneelle.
Meillä viimeinen oksennustautinen lopetti ulosannin tänä aamuna viideltä ja jäi vielä täksi päiväksi saikulle. Illalla tuli vielä itsellekin hiki neuloessa. Eli voimat vei aikas hyvin. Illalla uskalsin ensimmäisen kerran syödä. On tuo vielä vähän hutera olo, mutta ei kipeä.
Priima-mausteilta tuli mausteita viime viikolla oikein kunnolla. Mutta nytpä ei tarvitse vähään aikaan mausteita ostella.
Mutta nyt takaisin tilinpäätöksen liitetietojen pariin.

2 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kiva nähdä valmis huivisi. :)

Matleena kirjoitti...

Vau, yski huivi valmis! Kiva nähdä illalla kuva! ;)

Minäkin olen käyttänyt niitä Priiman mausteita. Hyviä ovat! Entisellä asuinpaikalla niitä tilattiin porukalla, mutta täällä uudella ei vielä ole sellaista porukkaa.