lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kuulumisia

Nyt on selvitty discosta. Discon osallistujat olivat eskarista kutoseen. Teemana oli hilebileet. Pakolliset tanssikilpailut, hilebileen valinta. Uutena oli pari hiphop esitystä. Lapsen voivat ostaa kantiinista karkkia ja pop cornia. Mehubooli oli ilmaista. Oli myös mahdollista pelata rulettia tai oikeastaan onnenpyörää. Joka pyöräytys voitti. Myös tatuointeja voi ostaa sekä ihokoruja ja kasvomaalausta. Pimeässä hohtavat rannekorut olivat illan suosikki. Jalat oli illan jälkeen kipeät. Seisoin koko illan kanttiinissa. Aikas huisketta oli koko ilta.

Tänään olen sitten siivonnut keittiötä. Pessyt ikkunoit ja vaihtanut verhoja.

Kohta meinasin aloitaa uuden kesähuivin ja jos vaikka saisin ohjettakin paperille. Edellinen huivi on tehty ohuesta puuvillalangasta. Lankaa meni noin 200g. Seuraavan teen pellavasta. Ja malli hieman muokkautuu. Puikoit on kokoa kuusi, joten joudun hieman muokkaamaan. Isoon huiviin menee neljä kerää pellavaa eli 200g Dropsin Liniä. Kokeilen pysyä tuossa grammamäärässä. Mutta en voi varmaksi sitä vielä sanoa.

Mutta nyt taitaa olla iltapäiväkaffen aika. Moikka!

2 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Sinä olet sitten varmaan niitä ahkeria vanhempainyhdistysläisiä. Ihan kun joku viitsii olla mukana lasten touhuissa ihan vapaaehtoisesti ja omalla ajalla!

Pirena kirjoitti...

Hienoja huiveja ja pistelyitä ja vaikka mitä. Kyllä sinä ehditkin, tässä tuntee itsensä ihan laiskaksi.