perjantai 13. helmikuuta 2009

Taas tuli pisteltyä


Eilen illalla oli siin Bloggerin ristipistoilijoiden maratoonipistelyilta. Kerkesin minäkin sittenkin osallistua. Aloittelin uuden työn. Tästä on siis tulossa isona saksikoriste.

Illalla kävimme kuuntelemassa yläasteen rehtorin yläasteinfoa ja tenttasimme myös häntä. Tulevaisuuden suunnitelmissa on(kunhan koulun peruskorajus on valmis) 6-9 luokat samaan kouluun ja lisäksi siellä on erityiskoulu 1-9. Isompaa yksikköä vielä tehdään. Normaalikoulu on meillä nykyisin 1-9 luokat ja se vie osan yläasteen oppilasmäärästä. Ei kyllä minun älyyn mene mitä tässä säästetään. nyt samassa koulussa täytyy olla luokanopettajia. aineenopettajia ja erityisopettajia ja ties mitä. Jos tällä ajetaan pieniä kyläkouluja alas niin alkaa tuntua että sitä tehdään lasten kustannuksella. Kaupungissamme on myös yhtenäiskoulu eli luokat 1-9 ja se toimii. Mutta epäilen tuota 6-9 toimimista. Kuten eräs äiti eilen sanoi. lapsuudesta otetaan taas yksi vuosi pois. aikaisemmin tulee yläkoulun houkutukset ja paheet. Tällä koululla on pikkasen huono maine ja se kulkee lapselta toiselle.

No nyt on taas paasattu. pitäskähän kunnallispolitiikkaan osallistua. Ei kyllä ole minun lajini. Pitäisi puhua mustasta valkosta.

Mutta nyt etäpäivän tehtävien pariin.

Ei kommentteja: