sunnuntai 8. helmikuuta 2009

kotona

Kotona ollaan. Oulussa oli hauskaa. Palailen linjoille huomenne kertomaan enemmän. Nyt on vähän väsy olo. Neulontakieltoonikin jouduin. Olkapää vihoittelee niin paljon, että huomenna on lekuriin lähtö edessä. Kiitoksi Oululaisille neulojille. Oli kiva tavata näin "tumppukerhon" merkeissä. Seuraava postaus saattaa olla vähän pitempi. Asiaan on kertynyt niin paljon. Olkapää vain hieman rajoittaa koneella oloakin.

Mutta nyt lähden kahveen keittoon.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun olette päässeet onnellisesti kotiin. Oli mukava tavata ja tervetuloa neulomaan toistekkin Oululaisten naisten "tumppukerhoon". ;)

Matleena kirjoitti...

Kiva kuulla, että olette onnellisesti kotona, mutta tuo olkapään kipuilu ei ole mukavaa. Tervetuloa toistekin meidän tumppukerhoon! Oli meillä mukavaa! ;)

Jaana kirjoitti...

Täällä toinen :( Ei oo kivaa kun olkapää/niskat/käsi on jumissa. Särky on ainaki mulla niin hermoja raastavaa että oksat pois!! Kävin jo torstaina lekurilla, huomenna hierontaa ja lekurille taas. Tsemppiä sinulle!!

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...