maanantai 26. tammikuuta 2009

Sairaslomalla

Ollaan nyt viikon verran. Limakalvot poskissa täytyy saada rauhottumaan. Eläinallergeenit on niin voimakkaati allergisoiva ja meidän luokassa on runsaasti näitä. Mutta nyt on varalta kortisoonikuurikin reseptillä, jos olo huononee. Toivottavasti saan rämmittyä tämän koulun loppuun asti. Kaiken lisäksi paikka halkesi hampaasta tai jotain siellä ainakin kävi. Joten aamulla hammaslääkäri aikaa tilaamaan. On muuten minun lempipaikka. Toivottavasti käsinojat on tuolissa, että voi niitä puristaa.

Mutta nyt perheelle ruuanlaittoon!

4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Paranemisia. :)

Anonyymi kirjoitti...

voih! koeta saada itsesi kuntoon.

Outi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Harmi, että allergiasi haittaa jo koulussa käyntiäsi =( Muuten Wiisaudenhampaassa on käsinojat tuoleissa, kävin tänään itse puristelemassa niitä ;) Hampilääkäkärini oli kyllä nopea ja teki hyvää työtä, ei koskenut. Mutta kivan laskun kyllä lykkäsi käteen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinua, toivottavasti olo paranee eikä hammaslääkärikään ole aivan hirveä! Ei oikein hammaslääkärin tuoli taida olla kenenkään lempipaikka.

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...