perjantai 16. tammikuuta 2009

Ostoksia ja suunnitelmia

Tänään kävimme tyttären kanssa lastenpolilla ja silmäpolilla kasvohalvauksen takia. Parantunut on erinomaisesti, mutta vielä on parantumistakin. Kostutustippoja silmään vielä lisää. Hieman oli silmä kuivunut. Mutta mitään vaurioita ei ole vielä tullut. Jos ei tiedä tautia olevan ja ei hymyile tai irvistele eroa ei huomaa enää.

Tyttö sai reippauspalkinnoksi Maalaistorilta korvikset. Itse kävin Riitalla lankaostoksilla(yleensä en käytä kyseista kauppaa. tiedätte syyn...) Mutta kun ulkona oli alelappu. Kirjakaupasta napsahti tuo kirja mukaan. Mutta se oli suunniteltu ostos.

Eilen postissa tupsahti Violariumin kuori. Tässä kaikki mitä voi paljastaa. Salaisuudet on vielä piilossa. Ei se ole kuin lankaa. Lehti on tilattu Lennun ABC-vaihtoa varten. Sitä olisi tarkoitus alkaa pistelemään viikonloppuna.

Niin lupailin kertoa suunnitelmista. Pellavaista verhoa suunnittelen. Pitäisi etsiä lanka ja puikot esille ja kokeilla. Vähän meinasin lisätä helmiä neuleeseen. Mallitikkua pitäisi ensin tekaista.

Uusi imurikin kotiutui. Ihana punainen elektrolux. Oma tietokoneeni lähtee takuusee, joten lasten koneella taistelen.

Mutta nyt täytyy lähteä ruuan tekoon.

3 kommenttia:

Siru71 kirjoitti...

Katohan vaan :) Miulle tuli Johanna-kirjakerhosta sama kirja, tänään hain postista ja se komeilee blogissani :)

PäiviS kirjoitti...

Olet kokeillut kartioilla olevaa pellava-aivinaa? Nypläyslanka tietty ois ihana, mutta hinta on niin mahdoton ettei verhoja raaski tehdä. Neuloin joskus aivinasta liinoja ja niistä tuli ihanan unelmankeveitä.

Pirena kirjoitti...

Minäkin ostin tuon saman kirjan alesta. Kotona oli kyllä saman kirjoittajan toinen kirja, en ole tarkastellut paljonko tai onko samoja neulemalleja.