keskiviikko 28. tammikuuta 2009

"Ompeluseura"

Eilen lähdin kuitenkin sinne neuloskelemaan. Toiset opettelivat paperipalloja, mutta minun täytyi neuloa kevätpäiväntasausyllätyshuivia. Melkein sain kolmannen vihjeen neulottua. Tänään aion neuloa sen valmiiksi. Kiitos naisille eilisestä. 

Nuorimmaisen kanssa olemme lähdössä hammaslääkäriin vuorostaan. Aletaan tuolla meidän terveyskeskuksella olla vissii vakiokalustoa. Mites on Marjo? Tavataanko taas siellä? Taitaa meidän aikataulut sattua sopivasti. pari kertaa ollaan jo törmätty terveyskeskuksella. Tai tekis mieli kirjoittaa välillä arvauskeskuksella. Nyt on onneksi ollut toiminta erinomaista. Ei kamalia odotusaikoja, kun ajan on saanut.

Tytön kasvohalvaus on melkein parantunut. Mitään ei enää huomaa ellei silmiä räpsytä. Toinen silmä on vielä paljon hitaampi kuin terve. Poskessa on vielä hieman jäykkyyttä. Hymyily ja irvistys onnistuu. Toinen suupieli on myös vielä hitaapi kuin toinen. Ensi viikolla on vielä ainakin yksi polikäynti. Ja varmaan vielä ainakin pari. Seuraavat tilannetta siihen asti että on täysin parantunut. Verikokeiden tuloksia odotellaan, mutta niissä ei pitäisi olla mitään. Kontrollikokeet.

Nyt sitten pikaiseen kierrokselle ja sitten lähdettiin taas hampilääkäriin.

4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Hyvää päivänjatkoa. :)

Tupuna kirjoitti...

Resorissa leikkimielinen utelu sinulle. :)

sirpale kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani:)

Marjo kirjoitti...

Joo, kohta pitää varmaan vuokraakin ruveta sinne päin maksamaan. Mie tosin jätän tän päivän väliin, kahotaan jos huomenna (toivottavasti ei)...